Dostava po Hrvatskoj

Dostavu po cijeloj Hrvatskoj obavlja GLS Hrvatska. Procijenjeno uobičajeno vrijeme isporuke od narudžbe do isporuke je 3-5 radna dana. Kod Adidas proizvoda rok isporuke je od 3-14 radnih dana dana,ovisno o zalihama. Također kod isporuke određene opreme kao što su šipke, girje, bučice, bench-a, postoja za čučanj, platforma rok dostava može biti više od 5 radnih dana. Za rok isporuke opreme za teretanu pišite nam na : info@eluir.hr. Vikendom ne radimo i sve narudžbe koje zaprimo u petak obrađuju se početkom tjedna (ponedjeljak).

Troškovi dostave računaju se na osnovi težine i dimenzija pakiranja. Automatski se izračunava kada dodajete željene proizvode u košaricu i odaberete svoju državu i lokaciju.

U slučaju plaćanja pouzećem, klijent je dužan uzeti u obzir trošak koji proizlazi iz takvog plaćanja, jer preuzimatelj novca, naplaćuje izdavanje posebnih naloga za plaćanje u tekućim cijenama.

Povrati

Prije povratka proizvoda, nas kontaktirajte na info@eluir.hr, da zajedno pronadjemo najbolje rješenje. Od dana kada primite proizvod, imate 14 dana, da nas obavjestite, da želite vratiti proizvod. U tom slučaju trebate vratiti proizvod u roku od 30 dana, od dana primitka. Priložite kopiju svog računa!

Adresa za povrate:
ELUIR SPORT d.o.o.
Zrinjskih 27
40315 Mursko Središče

OBAVIJEST O PRAVU KUPCA NA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, Kupac može jednostrano raskinuti ugovor sklopljen u Internet trgovini (ugovor sklopljen na daljinu) ne navodeći razlog i to u roku od 14 dana od dana kada je kupcu ili trećoj osobi određenoj od strane potrošača, a koja nije prijevoznik, proizvod predan u posjed (isporučen). Ako se radi o više pošiljaka isporučenih u različito vrijeme, rok se računa od zadnje pošiljke. Ako je ugovorena redovita isporuka proizvoda kroz određeno razdoblje, rok se računa od prve pošiljke robe, odnosno proizvoda.

Da bi kupac mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid ugovora, mora prodavatelja obavijestiti o svojoj odluci o jedostranom raskidu ugovora prije isteka roka od 14 dana i to nedvosmislenom izjavom da raskida ugovor, koju šalje elektroničkom poštom, a može slati i poštom ili može koristiti priloženi primjerak informativnog obrasca o jednostranom raskidu ugovora a koji je propisao Ministar gospodarstva u sklopu Pravilnika o sadržaju i obliku obavijesti o pravu potrošača na jednostrani raskid ugovora (NN br. 72/2014.). Primjerak informativnog obrasca za jednostrani raskid ugovora koji se nalazi na mrežnoj stranici prodavatelja, kupac/potrošač može elektronički ispuniti i poslati prodavatelju. Informativni obrazac može se preuzeti ovdje : 
https://www.eluir.hr/wp-content/uploads/2018/01/jednostrani-raskid-ugovora.doc

Svi vraćeni proizvodi moraju biti u svom izvornom stanju. Proizvodi će biti pregledani i ako će biti u neprimjerenom stanju biti će odbijeni. Povrat novca nije moguć za proizvode koji su po mjeri, želji kupca ili su kao takvi, da vraćanje nije moguće.

Sve dok proizvod ne prihvatimo, za proizvod odgovarate vi, zato vam preporučamo, da ih šaljete preporučenom poštom, da se u slučaju gubitka paketa može dobiti povrat novaca od pošte. Troškovi koji su povezani sa vračanjem krije kupac. Vratiti možemo samo iznos, koji ste uplatili prilikom kupnje.

Povrat novca će se dogoditi u roku od 14 dana nakon primitka proizvoda i drugih potrebnih informacija (kao što su: detalji za bankovni transfer…)